Evento terminado

Entradas para Joe Sanders Quartet Infinity en Barcelona (Sala Jamboree)

Joe Sanders Quartet Infinity en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Joe Sanders Quartet Infinity en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Joe Sanders Quartet Infinity en Barcelona

Joe Sanders Quartet Infinity se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 11 de abril.

Joe Sanders contrabaix, Seamus Blake saxo, Aaron Parks piano, Eric Hardland bateria.

A les mans de Joe Sanders el contrabaix esdevé un conducte de l’emoció i la consciència. Cada nota que interpreta està carregada de sentit, res és superflu ni sobrant. Nascut a Milwaukee però resident actualment a París, Joe Sanders és un dels contrabaixistes més destacats de la seva generació, col·locant-se en aquest lloc preeminent gràcies a la seva versatilitat, dedicació i pols ferm. Ha tocat, gravat i realitzat gires amb grans músics com Ravi Coltrane, Herbie Hancock, Jimmy Heath, Wayne Shorter, Dave Brubeck, Mulgrew Miller i Christian Scott, entre altres, i recentment ha guanyat el segon lloc al concurs “International Society of Bassists”. Ara és, gràcies al Cicle 1906, que arriba al Jamboree per presentar el seu darrer disc, “Humanity”, amb un quartet d’autèntic luxe com acrediten els noms del saxofonista Seamus Blake, el pianista Aaron Parks i el bateria Eric Harland. Cita imperdible pels amants del jazz.

*Per gentilesa d’Estrella Galicia, que patrocina aquest cicle, l’entrada al concert té inclosa de manera gratuïta una consumició de la cervesa 1906.

Entradas para Joe Sanders Quartet Infinity en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Joe Sanders Quartet Infinity en Barcelona tienen un coste desde 23 euros. Disfruta de Joe Sanders Quartet Infinity sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...