Evento terminado

Entradas para La Magia de la Veu & Jazz Ensemble en Barcelona (Jamboree)

La Magia de la Veu & Jazz Ensemble en Barcelona (Jamboree)

Información adicional

La Magia de la Veu & Jazz Ensemble en Barcelona (Jamboree)

Información del evento

La Magia de la Veu & Jazz Ensemble en Barcelona

La Magia de la Veu & Jazz Ensemble se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 6 de enero.

Joan Chamorro contrabaix, veu i direcció musical, Alba Armengou veu, trompeta i saxos, Alba Esteban veu, saxos i clarinet, Andrea Motis veu, saxos alt i soprano i trompeta, Èlia Bastida veu, saxo tenor i violí, Joana Casanova veu i saxo alt, Rita Payés veu i trombó, Joan Martí saxos, flauta i veu, Joan Mar Sauqué trompeta i trombó, Joan Codina trombó, Marçal Perramon saxo tenor, baríton i clarinet, Josep Traver guitarres, Ignasi Terraza piano i hammond, Abril Saurí veu, trompeta i bateria.

Seguint l’estela del disc original “La Màgia de la Veu”, Joan Chamorro presenta un nou episodi d’aquest projecte amb les veus d’Andrea Motis, Rita Payés, Alba Armengou, Alba Esteban, Elia Bastida i Abril Saurí. A través d’aquests sis joveníssimes cantants i instrumentistes, la petita big band de Joan Chamorro ha preparat un repertori on la veu és la protagonista principal però en la qual la part instrumental també té un paper molt important, amb arranjaments per a una petita big band, tots ells escrits especialment per Joan Monné.

Entradas para La Magia de la Veu & Jazz Ensemble en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de La Magia de la Veu & Jazz Ensemble en Barcelona tienen un coste desde 20 euros. Disfruta de La Magia de la Veu & Jazz Ensemble sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...