Evento terminado

Entradas para Maria Toro Quartet en Barcelona (Sala Jamboree)

Maria Toro Quartet en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Maria Toro Quartet en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Maria Toro Quartet en Barcelona

No te pierdas el concierto de Maria Toro Quartet el próximo miércoles 13 de junio de 2018 en la Sala Jamboree de Barcelona.

María Toro flauta, Moisés Sánchez piano, Toño Miguel baix, Carlos López bateria.

Nova York, Rio de Janeiro i ara Madrid són tres dels enclavaments on el talent i la inquietud musical de María Toro han crescut de forma exponencial. Nascuda a A Coruña el 1979, viu sense separar-se de la flauta des dels 8 anys. Després del seu pas per la Escuela Creativa de Madrid (2005) i de formar-se amb professors com Jorge Rossy, Michael Kanan, Peter Bernstein, Benny Golson i Jorge Pardo, el 2011 s’instal·la a Nova York. És a la ciutat dels gratacels on pren el pols jazzístic del moment, actuant a locals emblemàtics com el Blue Note, el Joe’s Pub i el 55 Bar i compartint escenari amb músics com Jack DeJohnette, Richard Bona o Jean-Michel Pilc. Poc després entra a formar part de la prestigiosa companyia suïssa Flamencos on Route i el 2013 es trasllada a Rio de Janeiro, on acaba d’enregistrar el seu segon disc, “Araras”, fruit de la seva relació amb grans del jazz i de la música brasilera com Toninho Horta, Guinga o Hermeto Pascoal.

Entradas para Maria Toro Quartet en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Maria Toro Quartet Barcelona tienen un coste desde 13 euros. Disfruta de la mejor música sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...