Event finished

Tickets for MILLA MONMANYESA 4

MILLA MONMANYESA 4

Additional info

MILLA MONMANYESA 4

  • 15 apr 2018
  • Sant Feliu de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat show map
Event information

 

 

4a edició de La Milla Monmanyesa - Diumenge 15 /04/2018

El motiu de La Milla és recollir fons per la investigació sobre el Càncer Infantil i la Síndrome de Rett a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat.

Hi han diferents curses distribuïdes per edats per gaudir i compartir en família amb el lema de La Milla "Ajudar és Guanyar". Caminant a la categoria Open light o corrent a la resta de categories.

Inscripció solidària a la cursa: 7€.

Dorsal 0: a partir de 5€ (podeu comprar tants dorsals 0 com volgueu).

 

La inscripció inclou la participació en la cursa, la bossa del corredor amb la samarreta i el sorteig de premis.

Data límit d'inscripció: dimarts 20/03/2018 o en arribar a les 1.100 inscripcions.

Recollida de dorsal i bossa del corredor: 9, 12 i 13 de 17h a 18h al porxo de l'Escola Josep Monmany i el mateix dia de La Milla de 9.15h a 10.00h en el punt de venda de tiquets on podreu adquirir també la gorra de la Milla 4 per un donatiu de 3€ i el pack de la Holi Milla Festa per 3€.

Per a més informació sobre el reglament de la Milla i recomanacions de la Holi Milla Festa visiteu el bloc de l'Escola Josep Monmany: https://ampaescolamonmany.wordpress.com/la-milla/

Dorsal 0:

Si no pots participar a la Milla Monmanyesa 4 però vols col·laborar, compra tantes ENTRADES "DORSAL 0" com vulguis a: https://www.ticketea.com/entradas-dorsal-0-de-la-milla-4/

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.