Evento terminado

Entradas para David Guapo en Mataró

David Guapo en Mataró

Información adicional

David Guapo en Mataró

Información del evento

Entrades per David Guapo en Mataró - Foment Mataroní

  • Data: Diumenge 8 de Octubre de 2017
  • Hora: 19:30h
  • Lloc: Foment Mataroní
  • Preu: 18€ + despeses de gestió (en taquilla el día del event a 24€)

Entrades per David Guapo el diumenge 8 de octubre de 2017.

                             

David Guapo presenta el seu monòleg titulat #QUENONOSFRUNJANLAFIESTA. Una aposta segura on l'humor, la música i la improvització es barregen en un espectacle únic per a tots els públics. 

David Guapo combina diàleg i música. David fa diàlegs i no monòlegs, perquè les seves actuacions són autèntics intercanvis d'impressions amb els espectadors. És i serà un espectacle divertit i sorprenent!

David Guapo ha estat el monologuista revelació del 2011 amb la seva aparició a "El Club De La Comèdia" i des de llavors és considerat pel gran públic com un dels millors monologuistes nacionals. Posteriorment, diàriament, va participar al programa referent de la sobretaula de l'humor a Espanya "Se Lo Que Hicisteis" on es va acabar de consolidar com una de les noves cares de la televisió a nivell nacional.

Són ja més de sis anys en el món de la televisió, sempre al més alt nivell de la comèdia: Buenafuente, El Hormiguero, Nous Còmics de Paramount Comedy i ara en "TU CARA ME SUENA", tot i que porta més de 10 anys actuant en directe, on sempre sorprèn amb material inèdit. David Guapo presenta el seu monòleg titulat #QUENONOSFRUNJANLAFIESTA . Una aposta segura on l'humor, la música i la improvisació es barregen en un espectacle únic per a tots els públics.

También podría interesarte...