Evento terminado

Entradas para Ignatius: La Comedia Salvó Mi Vida al Teatre Sagarra

Ignatius: La Comedia Salvó Mi Vida al Teatre Sagarra

Información adicional

Ignatius: La Comedia Salvó Mi Vida al Teatre Sagarra

Información del evento

Ignatius: La Comedia Salvó Mi Vida al Teatre Josep María de Sagarra

Ignatius: La Comedia Salvó Mi Vida el pròxim dissabte 2 de juny de 2018 a les 21:00 hores al Teatre Josep María de Sagarra.

La comedia salvó mi vida

Ignatius Farray, ara fa ja uns anys (no importa quant temps exactament), amb molt poc o cap diner en la butxaca i sense res a la terra que l’interessés, va creure que podria anar a navegar i veure la part còmica del món. És la seva manera d’espantar la malenconia i regular la circulació. 

Ignatius Farray, després de més de 12 anys fent Stand-up Comedy, segueix pensant que aquest és l’estil més genuí i veritable de fer comèdia, precisament per la implicació personal que se suposa que cal tenir amb les coses que es diuen o s’expliquen a dalt de l’escenari. Durant l’actuació, Ignatius explicarà de cor les seves vivències i opinions amb la fe que el riure, tard o d’hora, arribarà.

«Welcome to my world!!! Passin i deixin part de la felicitat que hi portin! Hi ha molt que aprendre de les bèsties! La meva bíblica barba és el mapa de la comèdia! La comèdia va salvar la meva vida!»

  • Fitxa Artística
  • Intèrpret:
  • Juan Ignacio Delgado

 

Entrades per Ignatius: La Comedia Salvó Mi Vida al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per Ignatius: La COmedia Salvó Mi Vida el pròxim dissabte 2 de juny de 2018 a les 21:00 hores tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...