Evento terminado

Entradas para Luis Piedrahita en Santa Coloma de Gramenet

Luis Piedrahita en Santa Coloma de Gramenet

Información adicional

Luis Piedrahita en Santa Coloma de Gramenet

Información del evento

Luis Piedrahita a Santa Coloma de Gramenet

Luis Piedrahita actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 1 de septembre de 2018 a les 21:00 hores.

LES AMÍGDALES DE LES MEVES AMÍGDALES SÓN LES MEVES AMÍGDALES

Luis Piedrahita (A Coruña, 1977) és humorista, escriptor, director de cinema i il·lusionista

Les amígdales de les meves amígdales són les meves amígdales és un espectacle d'stand up comedy protagonitzat per Luis Piedrahita. Aquesta vegada el polifacètic artista puja a l'escenari per demostrar que l'humor és un arma de construcció massiva. El seu espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel: un lloc en el qual passaràs poc temps i has de portar-te tot el que puguis. El seu humor, reconegut i quotidià, ens ensenya a desactivar l'enveja, l'egoïsme, la desconfiança… En Les amígdales de les meves amígdales són les meves amígdales, Luis construeix un món en el qual totes aquestes misèries segueixen existint però lluny de generar sofriment i coïssor, deslliguen les riallades més alliberadores.

En aquest espectacle, Luis Piedrahita reflexiona sobre les esponges de bany, les arnes, els ascensors, els hotels... i troba un paral·lelisme inevitable entre aquests objectes i l'ànima humana.
Luis ens convida a acompanyar-li durant gairebé hora i mitja de show, de riures i emocions, sense més artificis que la seva personalitat, la seva veu i el seu cos. Stand up comedy genuí.
No volem ocultar que d'aquest espectacle s'ha dit que és una de les obres més enginyoses, brillants i poètiques del segle XXI. El que sí volem ocultar és que va ser el propi Piedrahita qui ho va dir.

80 minuts / Comèdia / Recomanat per a majors de 12 anys

 

Entrades per Luis Piedrahita al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per Luis Piedrahita a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. 

¡No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...