Tickets for David Amor i Txabi Franquesa en Santa Coloma de Gramenet

David Amor i Txabi Franquesa en Santa Coloma de Gramenet

Additional info

David Amor i Txabi Franquesa en Santa Coloma de Gramenet

Event information

David Amor i Txabi Franquesa a Santa Coloma de Gramenet

David Amor i Txabi Franquesa actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 14 de desembre de 2019 a les 21:00 hores.

David Amor i Txabi Franquesa es pugen junts a l'escenari per primera vegada amb el millor dels seus monòlegs. Un gallec i un "xarnego" que ens explicaran les seves últimes vivències i experiències Si el que busques és plorar de riure, no et penediràs! Un espectacle no recomanat per a celíacs de l'humor i intolerants al riure fluixa.

David Amor. Després de molts anys als escenaris de televisió, David Amor té clara una cosa: L'únic reality en el qual pot sortir és "La teva cara em sona", un programa de cançons .... i això que no sap cantar !! ¡Humor fresc amb aquestes dosis de segones intencions gallega que només ell és capaç de donar-li als seus monòlegs.!

Txabi Franquesa. Professionalment, se'l considera un artista "polipatético". Toca diversos pals: teatre, cinema i televisió. Encara que tal i com està el tema, pot ser que acabi amb un pal de fregar netejant els vàters de l'estació d'Atocha ... tot i que segons la seva àvia, és el millor còmic del país. I ell la vol com si fos de la família.

En quant a la fitxa artistica és stand-up pur i dur, aixi que poqueta cosa ... Deixa-ho amb text original de David Amor i Txabi Franquesa.

 

 

Entrades per David Amor i Txabi Franquesa al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per David Amor i Txabi Franquesa a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. 

¡No et quedis sense entrades!