Evento terminado

Entradas para Gisela y el libro mágico en Igualada

Gisela y el libro mágico en Igualada

Información adicional

Gisela y el libro mágico en Igualada

  • 27 ago 2017
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada mostrar mapa
Información del evento

Gisela y el libro mágico en Igualada

Gisela y el libro mágico estarà a Igualada el pròxim 27 d'agost. El espectacle serà a Teatre Municipal l'Ateneu a les 18:00 hores.

Intèrprets: Gisela, Elsa Anka i Carlos Gramaje, Alba Hita, Meritxell Ortiz, Queral Albiñana, Júlia Sardà, Sara Garcia, Mar Puig i Jesús Vela. Coreògraf: Jaume Morató. Ajudant coreògraf: Pedro Gea. Producció executiva: Joan Lladó. 

 GISELA Y EL LIBRO MÁGICO és un musical per a tota la família on viuràs les aventures de la fada Gisel que ens transportarà a un món de fantasia amb cançons tan màgiques com emblemàtiques de les pel·lícules Disney: La Bella y Bestia, El Rey León, La Sirenita, Peter Pan, Mary Poppins, Aladdín, Hércules, Frozen… Tot això, envoltat de números de màgia i il·lusionisme, una il·luminació de conte i veu en directe. 

Aquest musical està protagonitzat per Gisela, que és veu Disney a Espanya, que a la vegada comparteix escenari amb altres rostres molt populars com l’actriu i presentadora Elsa Anka que fa el paper de bruixa malèfica o Carlos Gramaje, el divertit bruixot ajudant de Gisel. Un repartiment de 12 persones en escena, màgia i ninots corporis completen aquest espectacle fascinant. 

Endinsa’t en un conte de fantasia on els nens també formen part de la història, i també podran cantar les seves cançons preferides. Un musical diferent i innovador que farà gaudir de la vetllada tan als petits com als adults.

Entrades per Gisela y el libro mágico en Igualada

Les entrades per Gisela y el libro mágico en Igualada tenen un preu a partir de 15€ ¡No et quedis sense entrades!

 

También podría interesarte...