Event finished

Tickets for Musical "Lo Tuyo y lo Mío"

Musical "Lo Tuyo y lo Mío"

Additional info

Musical "Lo Tuyo y lo Mío"

  • 02 oct 2015
  • From €0.00
  • Club Tennis Barcino, Barcelona show map
Event information

No et perdis la divertida comèdia musical "Lo Tuyo y Lo Mío"

Després del seu gran èxit als teatres de Barcelona, ​​Madrid i altres moltes ciutats, la comèdia musical "Lo Tuyo y Lo Mío" torna a Barcelona en una representació solidària a benefici de Mans Unides.

L'ONG Mans Unides i el Club Tennis Barcino de Barcelona et proposen gaudir d'aquest divertit musical en una representació benèfica a favor dels projectes de lluita contra la pobresa de Mans Unides el proper 2 d'octubre a les 21 hores a les instal·lacions del Club Tennis Barcino.

La comèdia musical "Lo Tuyo y Lo Mío" és una història d'amor narrada amb un popurri de 75 cançons en 75 minuts. Emociona't i riu a riallades amb aquesta divertida parella que parla amb cançons, usant com a únic diàleg grans èxits des dels 60 fins als nostres dies.

Des Rocío Jurado, Raphael o Ana Belén fins Karina, Marisol i Mocedades; passant per Mecano, Danza Invisible oPresuntos Implicados, per acabar amb Chenoa i Shakira i fins atrevir-nos amb Fangoria o Delafé i las flores azules.

La solitud, la pujada de l'enamorament, l'estabilitat, la gelosia, les crisis ... a ritme de pop, rock, ranxeres, cobles, salsa, i fins a música disc recordant el més sublim i el més friqui de la història musical del nostre país.

Si el que estàs buscant és passar una estona entretinguda de bona música i rialles, i col·laborar amb una bona causa, compra les entrades-donatiu per només 15 € i vine el dia 2 d'octubre a les 21.00h al Club de Tennis Barcino.

 

Could be of your interest...