Event finished

Tickets for Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band (Sala Jamboree)

Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band (Sala Jamboree)

Additional info

Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band (Sala Jamboree)

Event information

Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band en Barcelona

Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 24 de diciembre.

Ivan Kovacevic contrabaix i direcció. Myriam Swanson, veu. Victor Verges, Jaume Torné trompeta; Pere Masafret, Igor Kossenkov, trombó; Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Artem Zhuliev, Pol Prats saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Héctor Martín, guitarra; Federico Mazzanti piano, Marti Elias bateria.

La Barcelona Big Blues Band s’afegeix a la celebració nadalenca amb un repertori i un espectacle creat per a l’ocasió i amb la veu de Myriam Swanson com a estrella convidada. Rock-a-Bell Christmas Party és el nom de la proposta que la formació dirigida per Ivan Kovacevic presenta per segon any consecutiu al Jamboree. Una selecció de temes de singular esperit nadalenc que, posats en mans de l’energètica banda i de la no menys volcànica Myriam Swanson, adquireixen una dimensió tan inusitada com sorprenent. Una experiència que val la pena no perdre’s.

Entradas para Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band en Barcelona tienen un coste desde 18 euros. Disfruta de Myriam Swanson & Barcelona Big Blues Band sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

Could be of your interest...