Evento terminado

Entradas para Natalie Williams Figures en Barcelona (Sala Jamboree)

Natalie Williams Figures en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Natalie Williams Figures en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Concierto de Natalie Williams Figures en Barcelona

No te pierdas el concierto de Natalie Williams Figures el viernes 15 y sábado 16 de junio de 2018 en la Sala Jamboree de Barcelona.

Natalie Williams veu, Albert Bover piano, Silas Somogyi baix, Stephen Keogh bateria.

Natalie Williams és una de les més cantants de soul-jazz més populars en l’actualitat al Regne Unit. A aquesta fama ha ajudat la seva exitosa residència “Soul Family Sundays” al prestigiós Ronnie Scott’s Jazz Club, una cita que s’omple a vessar cada diumenge des de fa més de 10 anys. També ha estat clau el fet de girar per tot el món com a vocalista del grup Incognito, permetent-li participar a festivals internacionals com el London Jazz Festival o el Montreux Jazz Festival, i actuar a escenaris com el Royal Albert Hall o The Barbican Centre. Però més enllà de vocalista, Natalie Williams també escriu la seva pròpia música, vestida amb influències que ha anat adquirint al llarg dels anys, des del jazz, el soul, el blues o el country. La seva veu, sensual, sofisticada, altament adaptable, encaixarà a la perfecció amb un trio de músics de primer nivell.

Entradas para Natalie Williams Figures en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Natalie Williams Figures en Barcelona tienen un precio desde 23 euros. Disfruta del mejor jazz en el Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...