Event finished

Tickets for ENCUENTRO DE LOS PROFESIONALES RUMANOS DE LA CONSTRUCCIÓN

ENCUENTRO DE LOS PROFESIONALES RUMANOS DE LA CONSTRUCCIÓN

Additional info

ENCUENTRO DE LOS PROFESIONALES RUMANOS DE LA CONSTRUCCIÓN

  • 20 jan 2019
  • Hotel rafael, Alcalá de Henares show map
Event information

 

     Vă invităm să participați la cel mai important eveniment dedicat sectorului românesc de construcții și reforme de pe piața Spaniei.

TeiaMedia în colaborare cu Uniunea Muncitorilor Români organizează PRIMA ÎNTÂLNIRE A CONSTRUCTORILOR ROMÂNI PROFESIONIȘTI din Spania.

     Evenimentul este adresat afaceriștilor în domeniul construcțiilor, precum și celor care doresc să facă afaceri în acest sector, pe teritoriul Spaniei. 

Invitați la acest eveniment sunt experți în logistică și distribuție de materiale de construcții, experți în servicii bancare și asigurări, marketing și resurse umane.

Invitați speciali sunt: Mihaela Muresan și Ovidiu Toader.

Mihaela Muresan este Expert in Marketing,  are 41 de ani și o experiență de 18 ani în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat si in LG Electronics, Radio Contact, Publimedia, Altex / Media Galaxy. A lansat Media Galaxy in Romania, IKEA în Romania și Croația, magazinul online al IKEA și multe alte proiecte.
Este pasionată de branding, neuromarketing și de business în general.

Ovidiu Toader este Expert in Resurse Umane, business coach și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 21 de ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 70 de milioane de euro.
Misiunea lui Ovidiu este să antreneze antreprenorii pentru ca ei să obțină claritate si să delege cu eficacitate pentru a obtine  rezultate maxime.

Sponsori principali ai evenimentului sunt:
LA PLATAFORMA DE LA CONSTRUCCION si AZULEJOS Y MATERIALES JL.

Sponsorizează de asemenea: REFORMAS EXPRESS.

Colaboratori speciali: FIAT PROFESSIONAL, GRUPO LIDERCAR

Colaboratori: MAPFRE, BANKIA, ANDAMIOS ECHAFAN, ROM GAS, ROTUSIL ARTES GRAFICAS, MULTIREFORMAS MITICA, CLIMATHERMIK, PROCONFORT, MID CAR, BRICO PRO si AUTOS MOTORETA.

 

Could be of your interest...