Event finished

Tickets for Ningu et va dir que fos facil a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Ningu et va dir que fos facil a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Additional info

Ningu et va dir que fos facil a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Event information

Ningu et va dir que fos facil al Jove Teatre Regina

Ningu et va dir que fos facil  estarà a Barcelona del 20 de gener al 11 de febrer. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 19:45 hores.

L'adolescència es converteix en el tema d'una peça de teatre musical de ritme trepidant que transforma el pas de la infantesa a la joventut en una aventura per als qui són adults i per als qui estan a punt de ser-ho....

Un vagó de metro és l'escenari on es troben els cinc adolescents que protagonitzen aquesta peça teatral. S'han embarcat en un viatge i ho ha fet en solitari. Potser ja s'havien vist o havien compartit escola, però ja ni es recorden els uns dels altres, tot i que tenen moltes coses en comú com, per exemple, un camí pel davant que és llarg i ple d'obstacles, de pors i d'angoixa. Durant l'experiència hauran d'aprendre a conèixer-se a sí mateixos i a tots aquells que els acompanyen. El destí d'aquests cinc adolescents és comú: l'edat adulta. Secrets, mentides, amors no confessats, dubtes, incerteses, moltes preguntes... Tot això ho tenen al cap els protagonistes d'una peça teatral escrita i dirigida per Gerard Nicasi i amb música de Marc Miramunt que promet moments tan trepidants com aquesta muntanya russa que és el pas de la infantesa a l'edat adulta.

Entrades per Ningu et va dir que fos facil a Barcelona 

Les entrades per Ningu et va dir que fos facil a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

ningu-facil4-230817.jpg

Could be of your interest...