Evento terminado

Entradas para Opera dei Pupi Brigliadoro en Santa Coloma Gramenet

Opera dei Pupi Brigliadoro en Santa Coloma Gramenet

Información adicional

Opera dei Pupi Brigliadoro en Santa Coloma Gramenet

Información del evento

Opera dei Pupi Brigliadoro en Santa Coloma Gramenet

L'esdeveniment Opera dei Pupi Brigliadoro es celebrarà a Santa Coloma Gramenet, al Teatre Josep Maria de Sagarra el pròxim divendres 17 de novembre a les 21:00 h.

Opera dei Pupi Brigliadoro de Sicília

L’existència de l’Opera dei Pupi siciliana està documentada des del segle XVI i, avui dia, és una de les reivindicacions d’art i cultura popular que encara perviu a la Sicília contemporània.

Les històries de Pupi segueixen la narració oral que els contacontes d’històries exposaven als carrers, explicant aventures de cavallers valents, dames boniques, grans duels amb espases i llargs viatges. Aquesta mateixa història oral, que abans es transmetia a les places, es trasllada al teatre i pren forma i acció a través dels titelles.

L’any 2001, l’Opera dei Pupi va entrar a la llista del patrimoni immaterial de la humanitat gràcies a la seva capacitat de reflectir la identitat d’un país i d’un poble.

La companyia Opera dei Pupi Brigliadoro ens transporta al món d’Orlando i Rinaldo, dos dels herois de la coneguda Història dels Paladins de França, inscrita dins la matèria de França, un conjunt de temes i històries medievals centrats en la cort de Carlemany i els seus cavallers.

Al final de l’espectacle, la companyia ensenyarà el teatrí al públic per explicar com es manipulen aquests titelles extraordinaris i perquè tothom pugui conèixer de prop els protagonistes de la història.

Fitxa Artística

  • Direcció: Salvatore Bumbello.
  • Titellaires: Salvatore Bumbello, Luciano Bumbello, Francesco Bumbello i Antonino Guarino.

Entrades per Opera dei Pupi Brigliadoro en Santa Coloma Gramenet el 17 de novembre

Les entrades per l'esdeveniment Opera dei Pupi Brigliadoro al Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma Gramenet tenen un preu de 12 € + depenses de gestió. No et quedis sense entrades!

 

También podría interesarte...