Event finished

Tickets for Paràsits - La història dels Pirates d'Edelweiss a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Paràsits - La història dels Pirates d'Edelweiss a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Additional info

Paràsits - La història dels Pirates d'Edelweiss a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Event information

Entrades per Paràsits - La història dels Pirates d'Edelweiss al Jove Teatre Regina

Paràsits - La història dels Pirates d'Edelweiss estarà a Barcelona del 4 de novembre al 26 de novembre. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 19:45 hores.

Alemanya 1944, Segona Guerra Mundial. Grups de joves contraris al Règim Nazi s'organitzen per combatre'l a través de la música i les accions socials. El govern alemany els considera paràsits de la societat i els combat amb la força, intentant eradicar-los. Això farà que un grup de la ciutat de Colònia, Els Pirates d'Edelweiss, comenci a plantejar-se se la violència només es pot combatre amb violència.

Davant del conflicte, en qui pots confiar? N'hi ha prou amb els ideals per iniciar un projecte de canvi? Un musical que parla de l'amistat, de la joventut reaccionària i de sentir-se exclòs de la societat. Una obra històrica que parla de fets reals i que vol reflexionar sobre la joventut com a motor de canvi. Una obra sobre lluitadors oblidats.

Entrades per Paràsits - La història dels Pirates d'Edelweiss a Barcelona

Les entrades per Paràsits - La història dels Pirates d'Edelweiss a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

parasits-230817.jpeg

Could be of your interest...