Evento terminado

Entradas para Catgas Energía - Plásticos Romero Cartagena

Catgas Energía - Plásticos Romero Cartagena

Información adicional

Catgas Energía - Plásticos Romero Cartagena

  • Del 15 sep al 16 sep
  • Pavelló Nou de Santa Coloma, Santa Coloma de Gramenet mostrar mapa
Información del evento

Entrades Partit Catgas Energia -  Plásticos Romero Cartagena

El partit Catgas Energia - Plásticos Romero Cartagena tindrà lloc el 15 de setembre a les 21:15 al Pavelló Nou de Santa Coloma.

Les entrades pel partit tenen els següents preus:

  • General: 10€ + despeses de gestió
  • Reduïdes (Nens 4-13 anys, jubilats i pensionistes): 5€ + despeses de gestió 

NOTA:

  • Entrades reduïdes caldrà presentar justificació i/o acreditació corresponent.
  • L'accés al pavelló de les persones amb entrades on-line es realitzará per una porta específica i senyalitzada a tal efecte.

La Lliga Nacional de Futbol Sala està considerada la millor competició del món en aquesta modalitat esportiva. La Primera Divisió reuneix clubs amb molta tradició i solera. Catgas Energia és l'entitat degana, la més antiga, fundada el 1975 per Vicenç Garcia, el seu actual president que de manera altruista ha treballat intensament durant els darrers 40 anys pel creixement i la consolidació d'un dels esports més espectaculars i que més èxits ha donat al nostre país. Equips de la talla del FC Barcelona Lassa, Movistar Inter i ElPozo Múrcia són alguns dels rivals que passen pel Pavelló Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

La ciutat està considerada com el bressol del futbol sala a Catalunya, i la dedicació en la formació de jugadors del planter és una de les senyes d'identitat de Catgas Energia amb més de 100 jugadors en els seus equips de base.

Del futbol sala colomenc han sorgit noms de prestigi com Javi Rodríguez, Óscar Redondo, Marcelo Dos Reis, Dani Salgado o Adolfo Fernández.

Subcampió de Lliga, finalista de la Copa del Rei i campió de la Copa Catalunya són alguns dels èxits del club la màxima del qual segueix plenament vigent "Formar persones per formar millors esportistes".

 

Més informació www.fsgarcia.cat 

También podría interesarte...