Event finished

Tickets for Pol Omedes Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Pol Omedes Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Additional info

Pol Omedes Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Event information

Pol Omedes Quintet en Barcelona 

Pol Omedes Quintet vuelve a Jamboree el próximo 26 de mayo, en Barcelona

Pol Omedes trompeta, Matyas Gayer piano, Matyas Hofecker contrabaix, José Carlos Cubas, percussió, Joan Casares bateria.

Entre els músics més sorprenents i inquiets de la nova generació, el trompetista i compositor Pol Omedes és una de les revelacions més estimulants de l’escena catalana. Amb el seu disc “La ganadora” va exhibir unes credencials que tan aviat l’associaven a la transgressió d’Ornette Coleman com a la tradició de “Bix” Beiderbecke. Més tard, amb el disc “Mallorca” (Fresh Sound New Talent, 2016) va afrontar el repte de presentar nous temes amb l’afegit al quintet d’un quartet de cordes com en el seu dia també ho van fer noms històrics com Charlie Parker o Phil Woods. El quintet que encapçala, que inclou dos companys durant la seva estada a Àustria, Matyas Gayer i Matyas Hofecker, a més del bateria Joan Casares i el percussionista José Carlos Cubas, assimila la tradició jazzística sense que això suposi un prejudici per donar una visió personal i concreta dels estàndards i s’obre també a suggeridores composicions pròpies.

Entradas para Pol Omedes Quintet en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para Pol Omedes Quintet en Barcelona tienen un precio desde 13 euros. Compra tus entradas y disfruta del mejor jazz en Barcelona.

Could be of your interest...