Event finished

Tickets for Powafunk en Barcelona (Sala Jamboree)

Powafunk en Barcelona (Sala Jamboree)

Additional info

Powafunk en Barcelona (Sala Jamboree)

Event information

Powafunk en Barcelona

Powafunk se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 3 de Marzo

Alex Delgado veu, Alba Pérez veu, Roberto Albrecia saxo, Leo Torres trompeta, Marc Quintillá guitarra, Charlie Moreno baix, Jeffe Otto bateria.

El 2016 neix un nou projecte musical creat per donar una forta sacsejada al panorama europeu de la música negra: Powafunk. Aquesta banda barcelonina, dirigida pel compositor, productor i baixista Charlie Moreno, té l’objectiu de conquerir les més exigents pistes de ball, amb composicions originals -principalment- i algun hit revisat en el terreny del funk, el disco, el soul, el rock i el jazz. La seva fórmula explosiva compta amb reminiscències de grans de la música com Stevie Wonder, Prince, James Brown, Michael Jackson, Bootsy Collins i Parliament-Funkadelic i beu de l’experiència de set músics bregats en centenars d’escenaris. El seu primer disc, homònim, és una alenada d’aire fresc, un devessall d’energia, groove i positivitat.

Entradas para Powafunk en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Powafunk en Barcelona tienen un coste desde 13 euros. Disfruta de Powafunk sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

Could be of your interest...