Evento terminado

Entradas para PROBLEMES D'ALIMENTACIÓ EN PREMATURS. COM DETECTAR-LOS

PROBLEMES D'ALIMENTACIÓ EN PREMATURS. COM DETECTAR-LOS

Información adicional

PROBLEMES D'ALIMENTACIÓ EN PREMATURS. COM DETECTAR-LOS

  • 25 may 2018
  • Escola Industrial - Aula S7 Edifici 25, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

SOCIS INSCRIPCCIÓ GRATUÏTA. Només cal fer un correu a info@somprematurs.cat i us enviarem l'entrada.

Hi haurà servei de canguratge.

 

 

Som prematurs estem preparant un curs ple de tallers i workshops sobre temes que els pares, familiars i professionals que treballen amb prematurs ens han demanat que tractem amb més profunditat. 

Els workshops de SOM PREMATURS pretenen ser un punt de partida i recolzament per resoldre i aprofundir en totes aquelles qüestions que més preocupen als pares de prematurs i professionals de l'àmbit que siguin que tracten amb ells.

Disfàgia, Problemes d'alimentació en prematurs. Com detectar-los

Els trastorns de la deglució (TD) en pacients pediàtrics s'associen principalment a la prematuritat, a causa d'immaduresa o coordinació inadequada en la seqüència de succió-deglució i respiració. Aquesta és una de les conclusions d'un estudi publicat recentment en Revista de Neurologia. 

Existeix una variació progressiva en la maduració del control neurològic de la deglución. Depenent de l'edat gestacional en néixer, els prematurs presentaran diversos graus d'immaduresa en els seus sistemes de control neurològic, anatòmic i fisiològic, els quals tenen el potencial d'afectar per força, coordinació i eficiència de les habilitats necessàries per a l'alimentació oral. 

La intervenció terapèutica sistemàtica contribuiria a la recuperació dels trastorns de la deglució, especialment en els nounats prematurs. Les tècniques terapèutiques més utilitzades en aquesta recerca van ser l'estimulació tàctil, facilitació de patrons i l'entrenament dels pares. 

[Rev Neurol 2010; 50: 139-144]Salines-Valdebenito L, Núñez-Farias AC, Milagros A i Escobar-H RG

La nostra col·laboradora habitual,
Diana Salcedo, Especialitzada en problemes del llenguatge i disfàgia i lactància materna.
Licenciada en Fonoaudiología de la Corporación Universitaria Iberoamérica de Colombia
Diplomada en Logopedia.
Máster en Neurologopedia UAB
Máster en Dificultades del Aprendizaje y Trastornos del Lenguaje UOC (actualmente)

Impartirà el workshop per a pares de prematurs, i professionals interessats en els problemes d'alimentació en prematurs. La Disfàgia. quines tècniques terapèutiques són les més utilitzades, com ara l'estimulació tàctil, i aportant una facilitació de patrons i l'entrenament dels pares.

Si esteu interessats us hi esperem!


El workshop és gratuït per a socis de SOM PREMATURS, per tant si ets soci només cal que ens enviis un correu electrònic amb el teu nom i cognoms i un telèfon i correu electrònic de contacte i t'enviarem l'entrada.

Per als no socis cal que visiteu la pàgina www.ticketea.es i busqueu la paraula prematurs. Us sortirà l'event i podeu fer la compra. 

Si no ets soci pots fer-te'n al següent enllaç: http://somprematurs.cat/alta-soci/


L'aforament és limitat pel que es farà per rigurós ordre d'inscripcció

 

También podría interesarte...