Event finished

Tickets for La Rebel-Lió a Barcelona (Jove Teatre Regina)

La Rebel-Lió a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Additional info

La Rebel-Lió a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Event information

La Rebel-Lió al Jove Teatre Regina

La Rebel-Lió estarà a Barcelona del 3 al 25 de març. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 19:45 hores.

"La Rebel·lió" parla de l'inconformisme d'un col·lectiu que troba injustes les normes instaurades fins aleshores; se senten infravalorats i volen canviar el món. Per aconseguir-ho només veuen una sortida : rebel·lar-se contra aquell que consideren l'opressor sota el lema "TOTS SOM IGUALS". Però, tot seguit, aquell que és considerat el més llest per la resta, s'apuntala com a líder del grup i tothom el segueix amb fe cega. Mica en mica , el lema en el que creuen i pel que han lluitat, es veurà arrodonit amb un nou final : "TOTS SOM IGUALS...PERÒ ALGUNS MÉS QUE D'ALTRES".

Arriba el moment de decidir : ets dels que volen canviar el món o dels que deixen que el món els canvïi?

"La rebel·lió" parla d'ideals i de com aquests poden esdevenir poderosos. Perquè ser o pensar diferent a la multitud no ens fa estranys, ens fa ser únics. Parlem de convivència i treball cooperatiu, de fidelitat a un mateix i envers qui tenim al costat. Parlem del valor de l'amistat en contra la traïció , l'egoisme i l'ambició.

Entrades per La Rebel-Lió a Barcelona 

Les entrades per La Rebel-Lió a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

Could be of your interest...