Event finished

Tickets for Saphie Wells & The Swing Cats en Barcelona (Sala Jamboree)

Saphie Wells & The Swing Cats en Barcelona (Sala Jamboree)

Additional info

Saphie Wells & The Swing Cats en Barcelona (Sala Jamboree)

Event information

Saphie Wells & The Swing Cats en Barcelona

No te pierdas el concierto de Saphie Wells & The Swing Cats el próximo martes 5 de junio de 2018 en la Sala Jamboree de Barcelona.

Saphie Wells veu, Joan Subirats saxo tenor i clarinet, Marc Masagué guitarra i veu, Alejandro García Granados contrabaix.

El swing està de moda i grups de nova generació com Saphie Wells & The Swing Cats així ho legitimen. Nascuda a Perú i projectada musicalment des d’El Taller de Músics de Barcelona, Saphie Wells és una de les veus més versàtils i seductores que han aparegut en el panorama jazzístic del país. Ja la vam poder gaudir al Jamboree com a vocalista de la formació de jazz-reggae The Oldians, i ara es presenta amb la seva proposta més personal evocant les grans veus i compositors de jazz dels anys 30 i 40 del segle passat (Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, George Gershwin i, fins i tot, Chet Baker). Sota l’escalf d’uns músics que coneixen molt bé la dinàmica del swing, Saphie Wells & The Swing Cats garanteix una vetllada de bona música en immillorable companyia.

Entradas para Saphie Wells & The Swing Cats en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Saphie Wells & The Swing Cats en Barcelona tienen un coste desde 13 euros. Disfruta de la mejor música sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

Could be of your interest...