Evento terminado

Entradas para Sopar Solidari Esclat

Sopar Solidari Esclat

Información adicional

Sopar Solidari Esclat

  • 10 nov 2017
  • Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), Barcelona mostrar mapa
Información del evento

L'Associació Esclat celebra el seu Sopar Solidari del 40è aniversari el 10 de novembre de 2017 a la Sala Oval del MNAC de Barcelona a favor de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars. 

Sopar Solidari elaborat per xefs amb Estrella Michelin

En Carles Abellán, l'Albert Adrià, en Raül Balam, en Martin Berasategui, en Carles Gaig, en Marc Gascons, en Hideki Matsuhisa, en Paco Pérez, la Fina Puigdevall, en Joan Roca i la Carme Ruscalleda, coordinats per en Nandu Jubany i el seu equip, elaboraran les tapes i els platets del menú del Sopar Solidari.

Durant el sopar comptarem amb l'actuació musical de "Gossos" i entregarem el premi Esclat Solidari a una entitat o empresa que hagi demostrat el seu compromís envers la nostra causa al llarg dels últims anys.

A l'Associació Esclat treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat des de 1977. Ens centrem en cada persona per desenvolupar al màxim les seves capacitats, potenciant tot allò que sí que poden fer. Ajudem a fer que tant ells com les seves famílies puguin tenir una vida el més independent possible.

Vine a gaudir d'un sopar únic, t'hi esperem!

www.associacioesclat.com/sopar

La Asociación Esclat celebra su Cena Solidaria del 40 aniversario el próximo 10 de noviembre de 2017 en la Sala Oval del MNAC de Barcelona a favor de las personas con parálisis cerebral y otras discapacidades similares. 

Cena Solidaria elaborada por chefs con Estrella Michelin

Carles Abellán, Albert Adrià, Raül Balam, Martin Berasategui, Carles Gaig, Marc Gascons, Hideki Matsuhisa, Paco Pérez, Fina Puigdevall, Joan Roca y Carme Ruscalleda, coordinados por Nandu Jubany y su equipo, elaborarán las tapas y los platillos del menú de la Cena Solidaria.

En la cena contaremos con la actuación musical de "Gossos" y entregaremos el premio Esclat Solidario a una entidad o empresa que haya demostrado su compromiso con nuestra causa a lo largo de los últimos años.

En la Asociación Esclat trabajamos para mejorar la calidad de vida de las personas con parálisis cerebral y pluridiscapacidad des de 1977. Nos centramos en cada persona para desarrollar al máximo sus capacidades, potenciando todo aquello que sí pueden hacer. Ayudamos a que tanto ellos como sus familias puedan tener una vida lo más independiente posible.

Ven a disfrutar de una cena única, ¡te esperamos!

www.associacioesclat.com/es/sopar

 

 

También podría interesarte...