Evento terminado

Entradas para Steel + Sara Pi + Enrico Moreira en Barcelona (Jamboree)

Steel + Sara Pi + Enrico Moreira en Barcelona (Jamboree)

Información adicional

Steel + Sara Pi + Enrico Moreira en Barcelona (Jamboree)

Información del evento

Steel + Sara Pi + Enrico Moreira en Barcelona

Steel + Sara Pi + Enrico Moreira se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 27 de Marzo

Raynald Colom trompeta i teclats, David Soler guitarra, pedal steel, Tito Bonacera baix, José Benítez bateria. Músics convidats: Sara Pi veu & Enrico Moreira guitarra.

El multi premiat trompetista, compositor i productor Raynald Colom arriba amb la seva darrera proposta al Jamboree: Steel, un grup que es va estrenar al festival Jazz in Marciac. Amb el cap sempre posat en reinventar-se i anar ampliant horitzons, Raynald ha teixit una formació en què cal destacar la participació del guitarrista David Soler, que aporta un so més agressiu, elèctric i contemporani a una música amb influències de Nova York, Berlin i París, que barreja sons del flamenc, el rock i la música negra americana. Grans músics com Jesse Davis o Nicholas Payton –que serà el productor de l’àlbum que gravaran enguany– han destacat aquest so únic i han animat a Colom a seguir investigant en aquesta línia. Avui, el trompetista oferirà una sessió de dj abans d’iniciar cadascun dels dos passis i també en acabar el concert de les 22h, i es comptarà, com a convidats especials, amb la cantant Sara Pi i el guitarrista Enrico Moreira. Música superba que no coneix límits.

Entradas para Steel + Sara Pi + Enrico Moreira en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Steel + Sara Pi + Enrico Moreira en Barcelona tienen un coste desde 16euros. Disfruta de Steel + Sara Pi + Enrico Moreira sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...