Event finished

Tickets for CCCB-Taller «The Mechanical Trance!»-Steven Woloshen

CCCB-Taller «The Mechanical Trance!»-Steven Woloshen

Additional info

CCCB-Taller «The Mechanical Trance!»-Steven Woloshen

  • From 01 oct to 04 oct
Event information

Inscripcions a partir del 18 de setembre, a les 12h

CCCB - Taller «The Mechanical Trance!». Taller de cinema sense càmera a càrrec de Steven Woloshen

De l'1 al 4 d'octubre, de 17 a 20h

Si vols experimentar amb pintura i cinema, ara en tens l’oportunitat. L’animador i cineasta experimental canadenc Steven Woloshen imparteix aquest taller dedicat a pintar i ratllar sobre cel·luloide (35 mm), en el qual podràs crear la teva pròpia pel·lícula sense càmera ni laboratori.

Norman McLaren i Len Lye són dos grans animadors d’avantguarda que ja a la dècada de 1930 van treballar el cinema sense càmera, una manera elemental de fer cinema que encara avui, vuitanta anys més tard, captiva creadors i sorprèn el públic pels seus atractius resultats.

Guiats per l’animador i cineasta experimental canadenc Steven Woloshen, en aquest taller explorarem diverses tècniques de cinema sense càmera i en descobrirem de noves pel camí. Els participants podran triar els materials i les eines que vulguin per treballar les tècniques de ratllada, pintura, estampació i collage. S’intervindrà directament sobre la superfície de cel·luloide transparent o negre, o fins i tot sobre material prèviament filmat. També s’exploraran els mètodes més populars de sincronització d’imatges amb música i la digitalització de pel·lícules fetes a mà. El resultat es podrà visionar en una moviola de 35 mm.

Informació pràctica:

La venda s'obre a partir del 18 de setembre, a les 12h. 

Preu del taller: 40€ / reduït per a Amics del CCCB i aturats: 32€

Places limitades, segons ordre de compra d'entrades.

 

Could be of your interest...