Event finished

Tickets for CCCB-Viatge en vinyetes-TALLER

CCCB-Viatge en vinyetes-TALLER

Additional info

CCCB-Viatge en vinyetes-TALLER

Event information

CCCB- Viatges en vinyetes. La literatura de viatges a través de la ficció gràfica

TALLER amb Jorge Carrión i Sagar

Kosmopolis aborda el gènere de la ficció gràfica amb una doble activitat. Presenta una xerrada amb l’autor nord-americà Peter Kuper i un taller de realització de cròniques de viatge a càrrec de Jorge Carrión i Sagar.

En els darrers anys la crònica de viatges il·lustrada, ja sigui en format de còmic o d’sketching, s’ha consolidat com un gènere narratiu de gran impacte global. La programació contínua de Kosmopolis es fa ressò d’aquest fenomen i convida un dels seus grans protagonistes, l’autor nord-americà Peter Kuper, premi Eisner i professor convidat de novel·la gràfica a la universitat de Harvard, que conversarà sobre la seva obra amb Pere Ortín, director d’Altaïr Magazine.

Programa de la jornada

Matí | 10.00

Taller de conceptualització, producció, desenvolupament i publicació de projectes de còmic de no ficció, a càrrec de Jorge Carrión i Sagar

Tarda | 18.30

- Presentació del número especial «Viatges dibuixats» d’Altaïr Magazine, a càrrec de Pere Ortín i Mario Trigo

- Trobada amb l’escriptor i historietista Peter Kuper, que conversarà sobre la seva obra amb Pere Ortín

Informació pràctica:

Preu per la jornada:6 € / Preu reduït: 4€ per a menors de 25 anys, Carnet Jove, carnet Biblioteques, jubilats, família nombrosa i família monoparental

Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat (Per a les entrades gratuïtes cal passar per taquilles del CCCB)

L'entrada és vàlida per al taller del matí i per a la trobada de la tarda.

Could be of your interest...