Event finished

Tickets for Cryptoparty

Cryptoparty

Additional info

Cryptoparty

  • 20 jul 2016
  • Ackcent Cybersecurity, Barcelona show map
Event information

Les cryptoparties són trobades informals en les que compartim les estratègies i les aplicacions per a millorar la nostra seguretat i privadesa a Internet. Cal que porteu el vostre propi ordinador (tauleta o mòbil) i transformador. Ens centrarem en ordinadors (Win/Mac/Linux) però també parlarem de tauletes i mòbils (iOS/Android). Al ser un taller instal·lareu les aplicacions al vostre ordinador, les podreu configurar i fer servir allí mateix.

No estan destinades a experts. Al contrari, són de nivell bàsic per a que tothom amb un mínim domini d'un ordinador, tauleta o mòbil, pugui particpar i aprendre.

Preparem les nostres vacances protegint-nos millor i de manera molt fàcil

De què parlarem?

- Diferència entre anonimat i privadesa

- Com crear bons passwords i com gestionar-los.

- Els navegadors: Configiuració per a un millor control. Plug-ins per a protegir-nos del seguiment. Tancant portes al malware. 

- Tor browser - instal·lació, configuració i ús

- VPN, com i quan fer-la servir. Instal·lació i ús

- Còpies de seguretat. En mòbils, tauletes i ordinadors. En local i al núvol. Punts clau a tenir en compte.

- Xat xifrat en mòbils i ordinadors. Aplicacions recomanades i la seva configuració

- Whatsapp vs. Telegram vs Skype, etc

- Xifrat de fitxers i discs

- I si tenim temps, correu xifrat, com generar i gestionar les claus i com fer-lo servir

En aquesta ocasió agraïm especialment l'ajuda d'Ackcent Cybersecurity que molt amablement ens cedeix les seves excel·lents i ben comunicades instal·lacions.

L'assistència és gratuïta però per motius d'aforament i per si ens hem de comunicar amb vosaltres, us demanem que ens doneu un mail (que eliminarem acabada la trobada). Si no podeu venir, aviseu amb la màxima anticpació i alliberem espai per a altres persones. Ens trobem a les 16h la recepció de Pl. Catalunya,1

Actualitzeu si us pau el sistema operatiu i el navegador (Firefox) abans de venir. No ha de passar res (mai no ha passat) però no està de més si també feu una còpia de seguretat abans de venir.