Event finished

Tickets for Cryptoparty

Cryptoparty

Additional info

Cryptoparty

  • 20 jul 2016
  • Ackcent Cybersecurity, Barcelona show map
Event information

Les cryptoparties són trobades informals en les que compartim les estratègies i les aplicacions per a millorar la nostra seguretat i privadesa a Internet. Cal que porteu el vostre propi ordinador (tauleta o mòbil) i transformador. Ens centrarem en ordinadors (Win/Mac/Linux) però també parlarem de tauletes i mòbils (iOS/Android). Al ser un taller instal·lareu les aplicacions al vostre ordinador, les podreu configurar i fer servir allí mateix.

No estan destinades a experts. Al contrari, són de nivell bàsic per a que tothom amb un mínim domini d'un ordinador, tauleta o mòbil, pugui particpar i aprendre.

Preparem les nostres vacances protegint-nos millor i de manera molt fàcil

De què parlarem?

- Diferència entre anonimat i privadesa

- Com crear bons passwords i com gestionar-los.

- Els navegadors: Configiuració per a un millor control. Plug-ins per a protegir-nos del seguiment. Tancant portes al malware. 

- Tor browser - instal·lació, configuració i ús

- VPN, com i quan fer-la servir. Instal·lació i ús

- Còpies de seguretat. En mòbils, tauletes i ordinadors. En local i al núvol. Punts clau a tenir en compte.

- Xat xifrat en mòbils i ordinadors. Aplicacions recomanades i la seva configuració

- Whatsapp vs. Telegram vs Skype, etc

- Xifrat de fitxers i discs

- I si tenim temps, correu xifrat, com generar i gestionar les claus i com fer-lo servir

En aquesta ocasió agraïm especialment l'ajuda d'Ackcent Cybersecurity que molt amablement ens cedeix les seves excel·lents i ben comunicades instal·lacions.

L'assistència és gratuïta però per motius d'aforament i per si ens hem de comunicar amb vosaltres, us demanem que ens doneu un mail (que eliminarem acabada la trobada). Si no podeu venir, aviseu amb la màxima anticpació i alliberem espai per a altres persones. Ens trobem a les 16h la recepció de Pl. Catalunya,1

Actualitzeu si us pau el sistema operatiu i el navegador (Firefox) abans de venir. No ha de passar res (mai no ha passat) però no està de més si també feu una còpia de seguretat abans de venir.

 

Could be of your interest...