Entradas para SA GALERA. EL MÓN SENSORIAL: EMOCIONS A LA HISTÒRIA

SA GALERA. EL MÓN SENSORIAL: EMOCIONS A LA HISTÒRIA

Información adicional

SA GALERA. EL MÓN SENSORIAL: EMOCIONS A LA HISTÒRIA

  • 04 may 2019
  • 12:00h (CET) Europe/Madrid
  • Desde 0,00 €
  • Can Balaguer, Palma mostrar mapa
Información del evento

Sa Galera. Més de 4.000 anys d’Història

L’Ajuntament de Palma presenta, en col•laboració amb l’Associació d’Amics de na Galera, l’exposició “Sa Galera, més de 4.000 anys d’història” a la sala d’exposicions temporals de Can Balaguer, del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019. L’exposició estarà acompanyada d’un seguit d’activitats complementàries amb les quals es vol arribar a tota la ciutadania, dins les quals cobren especial importància els programes educatius.

Per aquest motiu s’ha elaborat un programa educatiu on coexisteixen la cultura talaiòtica, amb el món púnic i el món romà. Pel que fa al format de les activitats, proposam vuit tallers familiars adreçat a famílies, deu visites-tallers adreçades a escoles, així com un programa de visites escolars, a concertar a través de PalmaEduca.

Taller dissabte 4 de maig de 2019, a les 12 h

EL MÓN SENSORIAL I DE LES EMOCIONS: EMOCIONS A LA HISTÒRIA

 A partir de les emocions bàsiques, les positives i les negatives, intentarem identificar les que trobam al llarg de la història del jaciment de sa Galera. Jugarem a resoldre com es varen enfrontar els antics pobladors a les dificultats per a resoldre conflictes. D’aquesta manera, podrem triar quin període de tots els que trobam al jaciment ens agradaria més per a viure-hi.

Durada: 1 hora

 

A càrrec d’Aldarq

Sa Galera. Més de 4.000 anys d’Història

Del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019

Horari de l’exposició

De dimarts a dissabte, de 10 a 19 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h

Entrada gratuïta 

También podría interesarte...