Tickets for SA GALERA. EL MÓN SENSORIAL: LES AROMES DE LA MEDITERRÀNIA

SA GALERA. EL MÓN SENSORIAL: LES AROMES DE LA MEDITERRÀNIA

Additional info

SA GALERA. EL MÓN SENSORIAL: LES AROMES DE LA MEDITERRÀNIA

  • 01 jun 2019
  • 12:00h (CEST) Europe/Madrid
  • Can Balaguer, Palma show map
Event information

Sa Galera. Més de 4.000 anys d’Història

L’Ajuntament de Palma presenta, en col•laboració amb l’Associació d’Amics de na Galera, l’exposició “Sa Galera, més de 4.000 anys d’història” a la sala d’exposicions temporals de Can Balaguer, del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019. L’exposició estarà acompanyada d’un seguit d’activitats complementàries amb les quals es vol arribar a tota la ciutadania, dins les quals cobren especial importància els programes educatius.

Per aquest motiu s’ha elaborat un programa educatiu on coexisteixen la cultura talaiòtica, amb el món púnic i el món romà. Pel que fa al format de les activitats, proposam vuit tallers familiars adreçat a famílies, deu visites-tallers adreçades a escoles, així com un programa de visites escolars, a concertar a través de PalmaEduca.

Taller dissabte 1 de juny de 2019, a les 12 h

EL MÓN SENSORIAL I DE LES EMOCIONS: LES AROMES DE LA MEDITERRÀNIA

 

 A l’edat antiga ja es coneixia el perfum com una combinació d’essències naturals d’origen vegetal (flors i arbusts olorosos), i constituïa un element fonamental dels rituals religiosos i funeraris de nombrosos pobles orientals. Aquest perfum va ser exportat arreu de la Mediterrània pels fenicis i els grecs. Aquesta activitat ens permetrà descobrir l’origen i la procedència d’algunes aromes i essències àmpliament conegudes a la Mediterrània, i ens aproparà a les propietats i les aplicacions medicinals de les plantes aromàtiques, com també al seu ús a l’antiguitat, mitjançant l’elaboració d’un pot d’aromes.

Sa Galera. Més de 4.000 anys d’Història

Del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019

Horari de l’exposició

De dimarts a dissabte, de 10 a 19 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h

Entrada gratuïta 

Could be of your interest...