Entradas para SA GALERA.L’ANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA:TRENCACLOSQUES ROMÀ

SA GALERA.L’ANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA:TRENCACLOSQUES ROMÀ

Información adicional

SA GALERA.L’ANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA:TRENCACLOSQUES ROMÀ

  • 02 mar 2019
  • 12:00h (CET) Europe/Madrid
  • Can Balaguer, Palma mostrar mapa
Información del evento

Sa Galera. Més de 4.000 anys d’Història

L’Ajuntament de Palma presenta, en col•laboració amb l’Associació d’Amics de na Galera, l’exposició “Sa Galera, més de 4.000 anys d’història” a la sala d’exposicions temporals de Can Balaguer, del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019. L’exposició estarà acompanyada d’un seguit d’activitats complementàries amb les quals es vol arribar a tota la ciutadania, dins les quals cobren especial importància els programes educatius.

Per aquest motiu s’ha elaborat un programa educatiu on coexisteixen la cultura talaiòtica, amb el món púnic i el món romà. Pel que fa al format de les activitats, proposam vuit tallers familiars adreçat a famílies, deu visites-tallers adreçades a escoles, així com un programa de visites escolars, a concertar a través de PalmaEduca

 

Taller dissabte 2 de març de 2019, a les 12 h

L’ANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA: TRENCACLOSQUES ROMÀ

 Els mosaics romans són una de les representacions artístiques més emblemàtiques del món antic. Avui dia els podem trobar decorant algunes esglésies, juntament amb les figures religioses. A Mallorca, en tenim un exemple a la basílica de Son Peretó (s. V-VII dC) de Manacor. Seguint l’exemple romà, els mosaics també han perdurat en un ús més prosaic com a element decoratiu en moltes piscines i jardins de l’illa. En aquesta ocasió, i coincidint amb la festivitat de les Illes Balears, es podrà reproduir un fragment del mosaic de la basílica de Son Peretó.

Durada: 1 hora

Organitza: Aldarq

Sa Galera. Més de 4.000 anys d’Història

Del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019

Horari de l’exposició

 

De dimarts a dissabte, de 10 a 19 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h

Entrada gratuïta 

También podría interesarte...