Event finished

Tickets for ADAM & EVA, EL MUSICAL

ADAM & EVA, EL MUSICAL

Additional info

ADAM & EVA, EL MUSICAL

  • 17 oct 2017
  • Teatre del Raval, Barcelona show map
Event information

CIA

CIA A&E

AUTOR

BEN HALES

INTÈRPRETS

ÓSCAR DOMÍNGUEZ, SÍLVIA BLAVIA, JORDI FARRÉS, ALEX MARTEEN, MIREIA VALLÈS

DIRECCIÓ ESCÈNICA

SÍLVIA SANFELIU

DIRECCIÓ MUSICAL

ADRIÀ BRAVO

IDIOMA/DURADA

Català / 70 minuts

DATES

Dimarts 17 d’octubre a les 20:30h

 

SINOPSI

 L'espectacle té com a punt de partida just el matí després de la “caiguda dels homes”, quan Adam i Eva es desperten en una part del Jardí de l'Edèn que no reconeixen. I es fan algunes preguntes: On són? Què va passar la nit abans? Què hi ha sota la fulla de parra que porta l'Adam?

No és fins que no coneixen a l'Arcàngel Oliver, un peculiar “Agent de Transició”, que comencen a entendre les terribles conseqüències dels seus actes.

L'Adam, traumatitzat per la seva nova realitat, inicia una fugida per tal de tornar al Paradís perdut, deixant a Eva tota sola en una terra desconeguda, plena d'éssers estranys. És el que podríem catalogar com la primera disputa conjugal de la Història.

Mentre la trama avança, Adam i Eva, descobreixen un nou món, es coneixen a ells mateixos, i aprenen la veritable naturalesa de la vida a la Terra.

Però, acceptaran el Pla Diví o es deixaran enredar per Llucifer? I és que, de debò és sensat això de deixar tot el destí de la humanitat al criteri d'aquest home i d'aquesta dona sense experiència prèvia? Què han de fer per poder decidir el futur que es mereixen? Un referèndum?

També apareixen en aquest relat “bíblic”, d'inspiració lliure en el llibre del gènesi són: un Llucifer molt peculiar (en Lucy), un Caribú distret i un Pomer molt xerraire.

 

Could be of your interest...