Evento terminado

Entradas para A.K.A

A.K.A

Información adicional

A.K.A

  • 11 mar 2018
  • Can Massallera / sin numerar, Sant Boi de Llobregat mostrar mapa
Información del evento

A. K. A  (Also Known As) a Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

L'obra A.K.A. (Also Known As) se celebrarà o pròxim diumenge 11 de març de 2018 a les 19:00 hores al Can Massallera de Sant Boi de Llobregat.

Direcció: Montse Rodríguez Clusella

Repartiment:  Albert SalazarDramatúrgia: Daniel J. Meyer

Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe… bueno… faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitos interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno… “en realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí. Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser? L’obra tracta d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

Durada: 80 minuts

ESPECTACLE INCLÒS EN FESTIVAL ZERO

Teaser de l'espectacle: LINK

Entrades per A. K. A (Also Known As) al Can Massallera de Sant Boi de LLobregat (Barcelona)

Las entrades per A. K. A (Also Known As) o pròxim diumenge 11 de març de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu des de 8 euros + despeses de gestió. Menors de 16 anys: 5 € Abonament Festival Zero: 15 €

¡No et quedis sense entrades!

 

 

 

 

También podría interesarte...