Event finished

Tickets for Akäshia a Balaguer

Akäshia a Balaguer

Additional info

Akäshia a Balaguer

Event information

Diumenge 17 de març de 2019

18 h

AKÄSHIA, EL VIATGE DE LA LLUM

companyia: EL CAU DE L'UNICORN

Teatre Municipal - Balaguer

Directors: Roser Castellví i Dani Martínez

Gènere: titelles gegants amb llum negra

Recomanat: a partir de 3 anys

Durada: 60 minuts

Preu: 4 € Venda d'entrades a partir del 26 de febrer a ticketea.com i a l'oficina de turisme de la Paeria de Balaguer (plaça dels Comtes d'Urgell, 5) de dimarts a dissabtes d'11 a 14 h i de 18 a 20 h. (tel. 973445194) i 1 hora abans del començament de la funció a la taquilla del Teatre

En motiu de l'aniversari de les dues llars d'infants municipals, el Patufet 40 anys i els Putxinel.lis 10 anys, tindrà lloc la representació d'aquesta obra de teatre infantil de titelles gegants amb llum negra. Prèviament, es projectarà un video resum de les llars municipals de Balaguer en motiu dels seus respectius aniversaris.

.AKÄSHIA, EL VIATGE A LA LLUM de la companyia EL CAU DE L'UNICORN és un cant a la vida... (reflectit mitjançant l’evolució de la seva protagonista al llarg dels anys - Des de el seu naixement fins a la seva vellesa ... dita evolució es interpretada per 7 titelles diferents que mostren el pas del temps...)

També es un cant d’amor pels llibres, a l’amistat i a la satisfacció d’adquirir coneixements...

Tot això ben embolcallat de màgia, cançons, llum, sorpreses constants...

Conjugant harmònicament l’emoció i la diversió...

Sinopsi: L'Alba és una nena a qui la llum i la màgia acompanyen des de que va néixer. Les seves ganes d'aprendre la portaran a llegir tots els llibres de la seva escola primer, i després, els de la secció infantil de la biblioteca de Balaguer. I quan ja no li quedi res per llegir, algú li explicarà que existeix una blblioteca immensa, la més gran de l'univers: Akäshia.

 

Could be of your interest...