Evento terminado

Entradas para Alpenstock. Cia. Obskené - Castellterçol

Alpenstock. Cia. Obskené - Castellterçol

Información adicional

Alpenstock. Cia. Obskené - Castellterçol

Información del evento

ALPENSTOCK A CASTELLTERÇOL

El dissabte 21 d'abril de 2018 a les 21h, es representará al Centru l'obra Alpenstock, de Rémi de Vos, direcció Ricard Soler i Mallol i interpretat per Enric Cambray, Lara Salvador i Armand Villén.    

Al seu xalet, en Fritz i la Greta viuen una vida confortable ben arrelada a les tradicions del Kyrol. Un dia, la seva tranquil·litat es veu truncada per la compra d’un detergent al mercat cosmopolita. Us ho imagineu? Un detergent comprat al mercat COSMOPOLITA! Això només pot generar confusió. I enmig d’aquest desgavell arriba en Josip, una visita completament inesperada.

Alpenstock és una comèdia boja i absurda amb ingredients tan diversos com un piolet tirolès (un alpenstock), una fregona o una verge de Nuremberg. Una farsa que ens arrossega increscendo cap a un espiral d’humor negre. Una peça incorrecta que amb un humor assassí es revela com un retrat cru del nostre benestar occidental.

‘La majoria de gent no obre mai la boca. Si la majoria silenciosa calla per naturalesa no és menys majoritària per definició. Un dia aquesta majoria silenciosa acabarà per adonar-se’n i aquell dia el seu silenci majoritari farà molt soroll. Hem de confiar en el futur’.

Entrades per a Alpenstock a Castellterçol

Les entrades per a Alpenstock a Castellterçol tenen un preu de 12,50€ + despeses de gestió. No et quedis sense entrada!

 

 

También podría interesarte...