Event finished

Tickets for ANÒNIMS al Teatre del Raval

ANÒNIMS al Teatre del Raval

Additional info

ANÒNIMS al Teatre del Raval

  • From 12 apr to 28 apr
  • Teatre del Raval, Barcelona show map
Event information

CICLE DE JOVES CREADORS

Anònims

Del 12 al 28 d’abril (no hi ha funció el 27/04)

Horaris: divendres i dissabtes a les 20h i diumenges a les 18h

APROFITA LA PROMOCIÓ PER COMPRA ANTICIPADA A 12€!!

Preu taquilla: 15€

Durada:80 minuts / Idioma: Català / +16 anys

 

Després del seu pas per la Sala BARTS on va exhaurir entrades cada dia, ANÒNIMS arriba a Teatre del Raval amb una posada en escena més ambiciosa i una nova incorporació en el repartiment.

 

Si no tinguessis on anar, fins on arribaries?

ANÒNIMS és una smartcomedy que parla de la generació mil·lennial a través de quatre joves (que ja no són tan joves) que van sortir del niu quan una crisi despietada va apoderar-se de la societat.Tots ells amb les seves il·lusions, frustracions, secrets i contradiccions, es veuen implicats en un segrest amb un únic objectiu: sobreviure als seus somnis a qualsevol preu.

La història ens l’han explicat mil cops. I no per això perd legitimitat. Avui al món occidental hi ha una generació que se sent estafada. Perquè li van prometre la lluna en un cove i ha vist frustrades totes les expectatives: ni màsters, ni idiomes, ni l’autoconfiança els han servit per conquerir-la.

El personatge que posa en marxa la història és força peculiar. És un idealista que vol canviar el món i pensa que ho podrà fer dedicant-se a la política. Té clar que per fer-ho li cal una bona formació, però no disposa dels diners necessaris per accedir al màster especialitzat de la universitat de Standford. Per això no se li acut una altra idea que segrestar Joaquín Sabina: els diners del rescat li haurien de servir per complir el seu somni. L’ajuden en la seva aventura una aspirant a famosa, un exfutbolista divorciat reinventat en comercial, i una noia pija a punt de casar-se que descobreix tot un món fora dels cercles elitistes on s’ha mogut sempre. L’ obra és una comèdia àcida en què tothom es pot veure reflectit, perquè totes les generacions se senten especials.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Autoria: Jordi Manau

Direcció: Jordi Manau i David Iglesias

Intèrprets: Jordi Manau, Clàudia De Sandoval, Gerard Clavell, Ariadna Gaya

 

Escenografia, il·luminació, so i disseny: Marina Soteras

Fotografia: Èric Garrido i Roser Salarich

Producció executiva: Ariadna Gaya

 

 

 

 

 

 

 

Could be of your interest...