Evento terminado

Entradas para ART a L'Hospitalet

ART a L'Hospitalet

Información adicional

ART a L'Hospitalet

  • 24 nov 2017
  • Desde 15,00 €
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') mostrar mapa
Información del evento

ART a L'Hospitalet

L'esdeveniment ART es celebrarà al Teatre Joventut el pròxim divendres 24 de novembre de 2017 a les 20:30 h.

Autora: Yasmina Reza

Traducció: Jordi Galceran

Direcció: Miquel Gorriz

 

Repartiment: 

Pere Arquillué

Francesc Orella

Lluís Villanueva

 

Una de les comèdies contemporànies més representades arreu del món

 

Art, el text de Yasmina Reza que, des de la seva estrena el 1994, s’ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica, és una comèdia intel·ligent sobre l’amistat. També és un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors, com el repartiment d’aquesta nova producció, protagonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc posarà a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. Aquest és el punt de partida per a una obra molt enginyosa i divertida.

“Marc (sol).

El meu amic Sergi ha comprat un quadre. És una... tela, si fa no fa, d’un metre seixanta per un metre vint, pintada de blanc. El fons és blanc i, si mig acluques els ulls, s’hi poden entreveure unes ratlles fines, transversals, blanques. El Sergi és amic meu de fa molt temps. És un xaval que ha triomfat, és dermatòleg i és amant de l’art. Dilluns passat vaig anar a veure el quadre que el Sergi s’havia comprat el dissabte anterior, un quadre que feia mesos que perseguia. Un quadre blanc, amb unes ratlles blanques.”

 

Espectacle en català

Durada: 1h 30 min

 

Entrades per ART al Teatre Joventut

Les entrades per l'esdeveniment ART el 24 de novembre de 2017 tenen un preu de 20 € + despenses de gestió. No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...