Event finished

Tickets for Autorretrato de un joven capitalista español

Autorretrato de un joven capitalista español

Additional info

Autorretrato de un joven capitalista español

  • From 18 nov to 19 nov
  • TEATRO PLAZA - CASTELLDEFELS, Castelldefels show map
Event information

Autorretrato de un joven capitalista español a Castelldefels

L'obra Autorretrato de un joven capitalista español al Teatre Plaza de Castelldefels el diumenge 18 de novembre de 2018 a les 19:00 hores.

Alberto San Juan, membre fundador de la companyia Animalario es presenta ara en solitari amb "Autorretrato de un joven capitalista español i mostrar-nos la seva visió sempre crítica i amb humor de la nostra actualitat i la nostra història. 

Sóc capitalista. Tinc compte en un banc que especula amb aliments. Tinc una assegurança mèdica privada. Tinc la llum contractada amb una empresa que roba als seus clients perquè el seu objectiu és el màxim benefici. Quan treballo cobro el sou més alt que puc aconseguir, sense preocupar-me de quin és el sou i la resta de les condicions laborals dels meus companys. Puc ajudar econòmicament a un amic, però mai a costa de rebaixar el meu nivell de vida. Vull preservar la meva fama, la meva cotització comercial, les meves propietats. La societat en la qual visc és injusta fins a la crueltat. M'agradaria que canvies, però no estic disposat a perdre en el camí allò que he aconseguit acumular. Estic parlant molt de debò. 

SERVEI D'ACOLLIDA

  • Durada espectacle: 85 minuts
  • Interpretació: Alberto San Juan
  • Direcció: Alberto San Juan
  • Autor: Alberto San Juan
  • Idioma: castellà
  • Producció: Teatro del Barrio

 

Entrades per Autorretrato de un joven capitalista español al Teatre Plaza

Les entrades per Autorretrato de un joven capitalista español a Castelldefels tenen un preu de 12€ + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...