Evento terminado

Entradas para Berto Romero Mucha Tontería al Teatre Josep María de Sagarra

Berto Romero Mucha Tontería al Teatre Josep María de Sagarra

Información adicional

Berto Romero Mucha Tontería al Teatre Josep María de Sagarra

Información del evento

Berto Romero - Mucha Tontería al Teatre Josep María de Sagarra

Berto Romero con Mucha Tontería el pròxim divendres 23 de febrer de 2018 a les 21:00 hores al Teatre Josep María de Sagarra a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

Mucha Tontería

Mucha tontería és el nou monòleg de Berto Romero. El seu títol és alhora una declaració d’intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys.

Noves històries, noves cançons i moltes sorpreses en aquesta cita de Berto amb el Teatre Sagarra. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure.

Es tracta d’un xou molt més íntim, amb moltes mirades al passat, a allò que li ha portat fins a aquí, a tot allò que li ha canviat la vida. Berto és ara un home molt més madur, amb un llarg recorregut sobre els escenaris. Torna amb molta ximpleria, però alhora amb un discurs molt més seriós i conscient sobre tot el que la vida li ha brindat.

Però que ningú s’alarmi, Berto torna igual o més graciós que mai. Es tracta d’un xou en el qual el públic riu de tots els canvis que hi ha hagut en la seva vida: des dels canvis que tenir tres fills li ha suposat a l’hora d’usar el bany a les set del matí, fins als problemes que suposa haver d’iniciar-se en l’esport «abans que sigui massa tard».

Fitxa Artística

  • Repartiment: 
  • Berto Romero
  • Producció:
  • El Cansancio

Entrades per Berto Romero - Mucha Tontería al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per Berto Romero - Mucha Tontería el pròxim divendres 23 de febrer de 2018 a les 21:00 hores tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...