Tickets for Os Bonecos de Santo Aleixo en Santa Coloma de Gramenet

Os Bonecos de Santo Aleixo en Santa Coloma de Gramenet

Additional info

Os Bonecos de Santo Aleixo en Santa Coloma de Gramenet

Event information

Os Bonecos de Santo Aleixo a Santa Coloma de Gramenet

Os bonecos de Santo Aleixo actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet els pròxims dissabte 16 i diumenge 17 de novembre de 2019 a les 21:00 hores i 12:00 hores respectivament.

Les titelles de Sant Aleixo, propietat del Centre Dramàtic d'Évora, estan entre els titelles més antics d'Europa.

Procedeixen del poble portugues d'Alentejo i la seva referència més llunyana data del 1798. Són una de les expressions artístiques més conegudes i apreciades del seu país. Es tracta de titelles de vareta manipulats des de dalt, a semblança de les grans titelles del sud d'Itàlia i del nord d'Europa, però molt més petits (entre 20 i 40 cm), estan fets de fusta i suro i el seu vestuari permet identificar els personatges de la història.

Els textos, transmesos oralment, són una fusió entre la cultura popular i l'escriptura erudita. L'acurada il·luminació de l'escena s'aconsegueix amb llums d'oli i la música (guitarra portuguesa) i les cançons són interpretades en directe.

La seva improvisació amb el públic i la penombra de la sala, aconsegueixen una atmosfera que sembla procedir de segles enrere. La seva manipulació pertany a una "família" constituïda per actors professionals que garanteixen la permanència de l'espectacle i asseguren la seva continuïtat.

 

 

Entrades per Os Bonecos de Santo Aleixo al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per Os Bonecos de Santo Aleixo a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 10 euros + despeses (dissabte)  i 8 euros + despeses (diumenge) de gestió. 

¡No et quedis sense entrades!