Evento terminado

Entradas para Claudia al Teatre Josep María de Sagarra

Claudia al Teatre Josep María de Sagarra

Información adicional

Claudia al Teatre Josep María de Sagarra

Información del evento

Claudia al Teatre Josep María de Sagarra

Claudia el pròxim diumenge 11 de març de 2018 a les 21:00 hores al Teatre Josep María de Sagarra a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

Una obra de La Conquesta del Pol Sud

Claudia és una peça de teatre documental, en la qual Claudia Poblete explica en primera persona la seva història.

La Claudia Victoria Poblete Hlaczik viu a Buenos Aires, treballa com a enginyera de sistemes i és aficionada a la ciència-ficció. La Claudia viu, aparentment, una vida «normal». Però, sota aquesta aparença, s’amaga un recorregut molt poc comú. Aquesta jove dona va ser educada en els valors de l’entorn militar i, amb 21 anys, va descobrir que era filla de desapareguts i que havia viscut una vida inventada amb uns «pares» que, de fet, no eren els seus. El seu cas va marcar un punt d’inflexió a l’Argentina, ja que va suposar el principi del final de la impunitat dels comandaments militars.

L’experiència vital de la Claudia arriba a escena en forma d’un relat fragmentari —conduït per ella mateixa— que interactua amb imatges documentals i material procedent de la investigació de la companyia al nord de l’Argentina. Partint d’una experiència narrada per la mateixa protagonista dels fets, La Conquesta del Pol Sud explora les relacions entre individualitat i col·lectivitat amb un llenguatge a cavall del documental, la poesia visual i el teatre. Claudia ens interpel·la directament sobre conceptes com revolució, memòria i educació.

Claudia va guanyar el Premi de la Crítica Serra d’Or al millor muntatge teatral del 2016

Entrades per Claudia al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per Claudia el pròxim diumenge 11 de març de 2018 a les 21:00 hores tenen un preu de 7,50 euros + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...