Evento terminado

Entradas para Hamelin - Mostra de Teatre 2018

Hamelin - Mostra de Teatre 2018

Información adicional

Hamelin - Mostra de Teatre 2018

  • 09 jun 2018
  • Teatre Joventut - Sala B, L'Hospitalet de Llobregat mostrar mapa
Información del evento

La Contraseña: "Hamelin"

L'obra de La Contraseña "Hamelin" dentro de la Mostra de Teatre 2018 de L'Hospitalet al Teatre Joventut (Sala B) passarà per la ciutat de L'Hospitalet el pròxim dissabte 9 de juny de 2018 a les 20:00 h. 

Autor, Juan Mayorga

Direcció, Alberto Lanzas

Il·luminació i so, Jordi Gómez

Repartiment:

Montero, Joan Piferrer

Acotadora, Mònica Rendé

Julia, Maria Serrano

Rivas, Xavi Caballero

Gonzalo, Víctor Llovera

Secretario, Javier Regla

Paco, Xavi López

Feli, Esther Cuadrado

Raquel, Esther Valera

Josemari, Marc Caballero

Hi havia una vegada una bella ciutat anomenada Hamelin. La ciutat es va omplir de rates. Fins que algú va fer sonar una bella música.

Hamelin ens parla de la perversió, de la perversió de l'educació, de la perversió sexual, de la perversió del llenguatge. Hamelin parla del mateix que el conte: de rates; d'homes rata.

Mayorga afronta el text i el tema central de manera magistral movent-se a través dels silencis dels personatges amaguen grans veritats, evitant un llenguatge groller i optant per un espectador actiu que imagini i llegeixi entre línies.

Hamelin també és, doncs, un joc teatral pervers que necessita d'un espectador que creï les sensacions, que suposi, que vagi més enllà del que es mostra en escena. I és que d'això es tracta, de mirar. De mirar-nos.

"Quan vaig trobar-me en el camí amb aquest text, sabia el que volia portar a escena. Aconseguir el repte d'emocionar, de transmetre a través de la paraula; partint de la senzillesa per aconseguir una cosa real, de veritat." Alberto Lanzas Moragón.

Durada: 1 h i 25 minuts (sense entreactes).

Espectacle en castellà.

 

Entrades para l'obra de La Contraseña a la Sala B del Teatre Joventut

Les entrades per a l'esdeveniment Mostra de Teatre 2018 de L'Hospitalet, con l'obra de La Contraseña "Hamelin" el pròxim dissabte 9 de juny de 2018 a les 20:00 h tenen un preu de 6 euros + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

También podría interesarte...