Evento terminado

Entradas para Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L'Hospitalet

Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L'Hospitalet

Información adicional

Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L'Hospitalet

  • Del 04 abr al 08 abr
  • Museu de l’Hospitalet - Casa Espanya, L'Hospitalet de Llobregat mostrar mapa
Información del evento

Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L'Hospitalet

Cosas Que Se Olvidan Fácilmente se celebrarà al Museu de l’Hospitalet - Casa Espanya des els propers dimecres 4 de abril fins diumenge 8 de abril de 2018 a les 20:00 h.

Representació insòlita, creada i interpretada per Xavier Bobés, només per a 5 espectadors. La història transcorre en una petita habitació adequada per a l’ocasió, una habitació de la segona meitat del segle XX a Espanya, que fa viatjar al públic a través del temps per transformar els seus records, igual que ho fa l’oblit, i inventar-ne de nous. 

Xavier Bobés artista autodidacta i apassionat de la poètica dels objectes, fa temps que va començar a notar que tenia problemes de memòria. Bobés va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van portar-lo a crear Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i n’inventa de nous.

 Els assistents a l’espectacle hauran de presentar-se al Museu de l’Hospitalet-Casa Espanya amb 10 min d’antelació i amb l’entrada corresponent.

Espectacle en català

 

Entrades per Cosas Que Se Olvidan Fácilmentea L'Hospitalet

Les entrades per Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L'Hospitalet des els propers dimecres 4 de abril fins diumenge 8 de abril de 2018 a les 20:00 h al Museu de l’Hospitalet - Casa Espanya tenen un preu de 13,50 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

 

También podría interesarte...