Event finished

Tickets for El Florido Pensil - Mostra de Teatre 2019

El Florido Pensil - Mostra de Teatre 2019

Additional info

El Florido Pensil - Mostra de Teatre 2019

  • 14 jun 2019
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') show map
Event information

El Florido Pensil a L'Hospitalet

L'obra de El Florido Pensil dentro de la Mostra de Teatre 2019 de L'Hospitalet al Teatre Joventut (Sala A) passarà per la ciutat de L'Hospitalet el pròxim divendres 14 de juny de 2019 a les 20:00 h. 

A partir del llibre d’Andrés Sopeña (Adaptació Gornal Teatre)

Direcció, Quim Portero

 

Repartiment:

Adell: Olaya Lourdes Checa

Puig: Ester González

Folch: Cris Toril

Rius: Inma Padilla

Torrens: Alba Díaz

La mestre: Dolores Serrano

EL mestre: Quim Portero

El capellà: Carles deixens

L’Inspector: Raül Toril

 

El Florido Pensil és la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. L’escola és el reflex de la societat i de la seva ideologia dominant, i aquesta ideologia havia decidit posar al dia el més profund patriarcat medieval, i portar-lo a les seves últimes conseqüències. La dona va ser el principal objectiu de l’empresa moralitzadora, doncs resultava que estava naturalment destinada al matrimoni i a les labors domèstiques. La seva carrera professional havia de ser la de formar una família i tenir prole, i en això es posaven d’ acord pràcticament totes i tots: la mestra, el capellà, els pares, els moralistes, etc. En tots els escenaris de l’acció es veurà reflectit, de vegades a les clares, de vegades mitjançant retorçades marrades, que només existien dos tipus de dones: les decents i les altres.

 

Espectacle en castellà

Durada: 90’

 

Entrades para l'obra de El Florido Pensil a la Sala A del Teatre Joventut

Les entrades per a l'esdeveniment Mostra de Teatre 2019 de L'Hospitalet, con l'obra de El Florido Pensil el pròxim divendres 14 de juny de 2019 a les 20:00 h tenen un preu de 6 euros + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!