Entradas para EL LLEÓ NO EM FA POR

EL LLEÓ NO EM FA POR

Información adicional

EL LLEÓ NO EM FA POR

  • 08 abr 2018
  • Desde 3,00 €
  • La Gralla, Sant Boi de Llobregat mostrar mapa
Comprar entradas
Información del evento

EL LLEÓ NO EM FA POR

 Companyia: Pam i Pipa

 Intèrprets: Mar Gascó i Pere Lòpez

 Lleó, zebra, mico, tortuga, ovella, ratolí veniu amb mi? Jugarem a cuit i amagar amb el llop, li farem un petó a la lluna i pessigolles al lleó perquè no faci por. Són històries danimals que sexpliquen amb titelles, instruments ètnics i cançons populars i tradicionals.

El lleó no em fa por és un espectacle de musicosetes senzill i alegre que ens parla de sentiments i valors, especialment pensat per a infants  fins a 3 anys.

 Durada: 30 minuts

Edat recomanada: nadons ( 6 mesos - 3 anys)

 

También podría interesarte...

Comprar entradas