Evento terminado

Entradas para La Celestina

La Celestina

Información adicional

La Celestina

Información del evento

Text de Fernando de Rojas. Dirigit per Ricardo Iniesta.

Amb Carmen Gallardo, Lidia Mauduit, Raúl Vera, Jerónimo Arenal, Silvia Garzón, Manuel Asensio, María Sanz, Jerónimo Arenal, Raúl Vera, María Sanz, Lidia Mauduit i Esperanza Aba.
Premio Nacional de Teatro 2008

Amb tota una llista de premis a les seves mans (millor espectacle, millor actriu, millor director i millor disseny de llums) i havent recorregut els festivals de mig món, arriba la tragicomèdia de La Celestina, amb versió i adaptació de Ricardo Iniesta, director de la companyia.
Calisto, un jove noble, està enamorat de Melibea, que no el correspon. Aconsellat pel seu criat Sempronio, Calisto acudeix a la fetillera i alcavota Celestina qui aconsegueix que la nena el correspongui. Calisto lliura a la Celestina una cadena d'or. La vella, que s’havia compromès amb els criats a compartir la recompensa,es nega a repartir-la i aquests l’assassinen, sent després executats. La tragèdia està servida.
La  companyia sevillana Atalaya ha visitat en diverses ocasions el teatre, amb títols tan memorables com Divinas palabras, La ópera de tres peniques, Madre coraje, entre d’altres. El seu rigor i mètode sempre ens han agradat. Una veritable gran oportunitat. indispensable.

Espectacle en castellà.

También podría interesarte...