Event finished

Tickets for Les fenícies - Mostra de Teatre 2018

Les fenícies - Mostra de Teatre 2018

Additional info

Les fenícies - Mostra de Teatre 2018

  • 16 jun 2018
  • Teatre Joventut - Sala B, L'Hospitalet de Llobregat show map
Event information

Ela-Ela Teatre: "Les fenícies"

L'obra de Ela-Ela Teatre "Les fenícies" dentro de la Mostra de Teatre 2018 de L'Hospitalet al Teatre Joventut (Sala B) passarà per la ciutat de L'Hospitalet el pròxim dissabte 16 de juny de 2018 a les 20:00 h. 

Autor, Eurípides

Direcció, Pau Bou

Escenografia i vestuari, Ela-Ela Teatre

Maquillatge, Laia Virgili

Correcció lingüística, Àngels Amorós

Coordinació, Àngels Amorós/Carme Llitjós

Repartiment:

Iocasta, Laia Virgili

Pedagog, Helena Ruiz

Antígona, Laura Olmos

Polinices, Majda Rahhal 

Etèocles, Jordina Barbany

Creont, Esther Martínez

Tirèsias, Daniel Sáez

Meneceu, Dani Salazar

Missatger, Blanca Perdiguer

Èdip, Dídac Peiró

 

Les fenícies d’Eurípides va ser presentada al públic per primera vegada l’any 410 a.C., fa prop de 2500 anys. Continua amoïnant-nos com l’ambició per aconseguir el poder, i darrere seu, la riquesa, provoca mals inesborrables a la gent del poble. L’ànsia d’uns, amagada amb excuses de beneficis per a la comunitat, provoca moltes morts. A la tragèdia que presentem avui aquests bàndols enfrontats són representats per dos germans, Etèocles i Polinices. La figura de la mare conciliadora s’alça entre ells dos. Malgrat la seva pretesa neutralitat, Eurípides es prou hàbil per mostrar-nos discretament la seva debilitat per un d’ells, mentre que el cor ho fa per l’altre. És la grandesa de la tragèdia grega: el dubte, la reflexió, mai el dogmatisme. La natura és, amb la seva harmonia natural, el model a seguir per una societat que es pretén justa.

D’altra banda, per què aquest títol de Les fenícies? Perquè el cor de dones, tot cantant l’origen fenici de la dinastia reial de Tebes, ens recorda el seu origen maleït .

 

Durada: 1 h.

Espectacle en català.

 

Entrades para l'obra de Ela-Ela Teatre a la Sala B del Teatre Joventut

Les entrades per a l'esdeveniment Mostra de Teatre 2018 de L'Hospitalet, con l'obra de Ela-Ela Teatre "Les fenícies" el pròxim dissabte 16 de juny de 2018 a les 20:00 h tenen un preu de 6 euros + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...