Evento terminado

Entradas para España ingobernable

España ingobernable

Información adicional

España ingobernable

Información del evento

Can Massallera, diumenge 18 febrer 2018, 19 h

 

España Ingobernable              

 

Autoria, direcció i Interpretació: Fernando Egozcue i Alberto San Juan Guijarro

Disseny d’il·luminació: Raúl Baena

Música original: Fernando Egozcue

Dramatúrgia: Alberto San Juan Guijarro

 

 

Sempre hi ha hagut una Espanya ingovernable. Fins i tot quan no hi havia Espanya. Sempre hi ha hagut un impuls, una potència, algun gest col·lectiu en contra del mal govern. És llarga la tradició democràtica espanyola, la lluita pel govern de tots.

 

«España ingobernable» és un relat dels principals cicles de combats ciutadans contra el poder durant el segle XX, a través d'un grapat de cançons i textos diversos.

Esgarrifosos versos de Lorca, Cernuda, Miguel Hernández, Ángel González, Gloria Fuertes, Jorge Reichmann, Albert Pla. Davant d'aquestes paraules de dignitat, les ofenses proferides per Franco, el general Mola, el general Queipo de Llano, i la tebior mostrada per personatges de les últimes dècades davant l'exercici d'una democràcia directa, autèntica i en profunditat. La dignitat humiliada que acaba convertint-se en humiliació. Una selecció de textos i cançons indignats i indignants que repassen la història d'Espanya des de la Segona República fins al dia d'avui. En essència, un recital auster i emotiu creat i posat en escena -amb veu i guitarra- per Alberto San Juan i Fernando Egozcue.

 

Espectacle en castellà

Durada: 75 minuts

Preus:

Anticipada: Normal: 14 € Reduïda: 10 € Menors de 16 anys: 5 €

Taquilla: Normal: 15 € Reduïda: 12 € Menors de 16 anys: 7 €

 

ESPECTACLE EN ABONAMENT

 

Més informació: LINK

 

 

También podría interesarte...