Evento terminado

Entradas para España Ingobernable al Teatre Josep María de Sagarra

España Ingobernable al Teatre Josep María de Sagarra

Información adicional

España Ingobernable al Teatre Josep María de Sagarra

Información del evento

España Ingobernable al Teatre Josep María de Sagarra

España Ingobernable el pròxim divendres 23 de març de 2018 a les 21:00 hores al Teatre Josep María de Sagarra.

ALBERTO SAN JUAN

Sempre hi ha hagut una Espanya ingovernable. Fins i tot quan no hi havia Espanya. Sempre hi ha hagut un impuls, una potència, algun gest col·lectiu en contra del mal govern. És llarga la tradició democràtica espanyola, la lluita pel govern de tots.

España ingobernable és un relat dels principals cicles de combats ciutadans contra el poder durant el segle xx, a través d’un grapat de cançons i textos diversos.

Esgarrifosos versos de Lorca, Cernuda, Miguel Hernández, Ángel González, Gloria Fuertes, Jorge Reichmann, o Albert Pla. Davant d’aquestes paraules de dignitat, les ofenses proferides per Franco, el general Mola, el general Queipo de Llano, i la tebior mostrada per personatges de les últimes dècades com Juan Luis Cebrián i Felipe González davant l’exercici d’una democràcia directa, autèntica i en profunditat. La dignitat humiliada que acaba convertint-se en humiliació. Una selecció de textos i cançons indignats i indignants que repassen la història d’Espanya des de la Segona República fins al dia d’avui. Això són, en essència, els 75 minuts d’España ingobernable, un recital auster i emotiu creat i posat en escena –amb veu i guitarra– per Alberto San Juan i Fernando Egozcue.

Entrades per España Ingobernable al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per España ingobernable el pròxim divendres 23 de maç de 2018 a les 21:00 hores tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...