Evento terminado

Entradas para Faemino y Cansado ¡QUIEN TUVO, RETUVO! a L'Hospitalet

Faemino y Cansado ¡QUIEN TUVO, RETUVO! a L'Hospitalet

Información adicional

Faemino y Cansado ¡QUIEN TUVO, RETUVO! a L'Hospitalet

  • 07 oct 2017
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') mostrar mapa
Información del evento

Faemino y Cansado ¡QUIEN TUVO, RETUVO! a L'Hospitalet

L'esdeveniment Faemino y Cansado ¡QUIEN TUVO, RETUVO! al Teatre Joventut el pròxim dissabte 7 d'octubre es celebrarà a les 20:00 h.

Desprès de l’èxit de ¡Como en casa ni hablar!, que ha girat per arreu amb una gran acollida per part del públic, Faemino y Cansado estrenen un nou espectacle ¡Quien tuvo retuvo! I el presenten així:

Reminiscències:

Quan Faemino y Cansado encaren la creació d’un nou espectacle, la seva preocupació és aconseguir l’excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple amb  ¡Quien tuvo retuvo! Per suposat que no.

Quan decideixen quin serà el tema que vehiculi el nou espectacle, es desdiuen habitualment de qualsevol idea ja realitzada. Amb  ¡Quien tuvo retuvo! No ha estat el cas.

Quan busquen com serà la nova posada en escena, intenten no repetir mai cap element, ja sigui d’escenografia o il·luminació. Amb ¡Quien tuvo retuvo! No ha estat possible.

En definitiva, si no és excel·lent i no hi ha tema nou, repeteixen posada en escena i és econòmic. Que aporta ¡Quien tuvo retuvo! A la carrera de Faemino y Cansado ?. Doncs dues coses a quina més important: risses i reminiscències.

Espectacle en castellà

Entrades per Faemino y Cansado ¡QUIEN TUVO, RETUVO! al Teatre Joventut

Les entrades per l'esdeveniment Faemino y Cansado ¡QUIEN TUVO, RETUVO! el 7 d'octubre tenen un preu de 10 € + despenses de gestió. No et quedis sense entrades!

 

También podría interesarte...