Evento terminado

Entradas para Fairfly - Art en Cicle Súria

Fairfly - Art en Cicle Súria

Información adicional

Fairfly - Art en Cicle Súria

Información del evento

Fairfly - Art en Cicle Súria

Gaudeix de l'obra Fairfly dins d'Art en Cicle el dissabte 3 de març a les 20:00h a la Nau de Ca l'Agut de Súria.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixéssin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

En un intent desesperat de maquillar les xifres de l'atur i acabar definitivament amb la consciència de classe, govern i mercat s'han unit per intentar demostrar que si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria és només per culpa de la nostra falta de “cultura emprenedora”. Per això, mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d'ajut a les start-ups i els eslògans motivacionals com: “Surt a complir el teu somni” o “Sigues el teu propi cap”. Tot i que – després de quasi deu anys de crisi – tots som conscient d'aquesta mena de trampes, no podem evitar pensar: “i si el nostre somni es complís? I si la nostra fos realment la idea que pot canviar el món?”. 

Entrades per Fairfly - Art en Cicle Súria

Les entrades per Fairfly el dissabte 3 de març a les 20:00h a la Nau de Ca l'Agut de Súria tenen un preu de 12 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...